Elmer l´elefant….

Avui els nens/es de la classe dels lleons, han començat a treballar el conte del Elmer, voleu saber de que va ??

L’Elmer era un elefant que vivia en un poble, ell era multicolor, en canvi tots els altres elefants eren de color gris. L’Elmer tot i ser molt estimat per tothom creu que es riuen d’ ell per ser diferent, així que decideix creuar la selva en busca de l’arbre de color elefant i així poder tenyir-se la pell. Una vegada haver aconseguit el seu objectiu tornà al seu poble on tots estaven tristos perquè havia marxat. Quan tornar al poble ningú s’adona que era l’Elmer aquell elefant de color gris, fins que una forta pluja fa que aquesta pintura desapareix-hi i torni a ser el d’abans. Llavors es quan es va donar compte que tots els seus amics se l’estimaven tal i com és i decideixen crear una festa anual; en aquest dia tots els elefants es disfressen de colors i l’Elmer de gris.

Hi havia una vegada……..

Aquí teniu un conte molt especial, el conte de la lluna la pruna !!! a els nens/es de la classe dels lleons els hi agrada molt perquè inclou un cd que va explicant la història d´una manera molt divertida. Vosaltres sabieu perquè la lluna té prunes…. ???

Els minimons

Què són els “mini mons”? Doncs són unes provocacions al joc que estan estretament lligades amb el joc simbòlic. Consisteixen en la representació de diferents escenes de la vida real però a escala petita, barrejant elements naturals amb jocs i ninots en miniatura tipus “playmobil” o cases de nines. A més a més, també constitueix un espai de joc sensorial, ja que s’hi poden combinar una gran quantitat de materials, i fins i tot convertir-lo en un joc científic. De fet, els materials no han de ser pas res excepcional; només calen molta imaginació i ganes de reciclar.

Beneficis dels mini mons : 
- parlar, dialogar i escoltar els altres, en cas que sigui colectiu
- crear històries i promoure la creativitat, imaginant
- afavoreix el llenguatge matemàtic i mil coses més que els experts han obervat i anotat. Per tot això és super recomanable que tots els nens i nens tinguin l’oportunitat de jugar d’aquesta manera.

Aquest cop hem fet un mini món del mar i un d´un glaciar…