Sortida familiar !!

El curs passat…..

Com cada any per primavera, fem una sortida familiar !!! ahir diumenge, vàrem anar al Parc de les Morisques de Sant Quirze. Feia un dia espectacular, vàrem quedar a les 11:30h i entre tots vàrem fer un “vermutillo”, després a l´hora de dinar, tothom a casa seva.

Aquestes sortides/trobades van molt bé perquè així ens veiem tots en un ambient més relaxat. Les families parlen i intercanvien experiències…i entre tots passem una molt bona estona !!

Resultado de imagen de imagenes primavera

Taller de llum !!

El curs passat….

Avui la classe de les girafes han fet una sessió de llum i ombres genial !!!! la veritat és que la llum negra dóna molt de si…és espectacular no creieu ?? ho tornarem a fer, segur. A part hem pogut experimentar en unes taules de llum xulíssimes !!

Les famílies vénen a l´escola !!!

El curs passat….

La setmana passada , les famílies van poder passar estonetes amb tots nosaltres. Han pogut fer el bon dia, psico, música, feinetes, anglès, experimentacions…….i sobretot gaudir amb els seus fills !!! s´ho han passat d´allò més bé i tots han coincidit amb una cosa : VOLEM REPETIR !!! je…je….no us preocupeu que encara ens queda curs i farem moltes coses.