Sortida familiar !!

El curs passat…..

Com cada any per primavera, fem una sortida familiar !!! ahir diumenge, vàrem anar al Parc de les Morisques de Sant Quirze. Feia un dia espectacular, vàrem quedar a les 11:30h i entre tots vàrem fer un “vermutillo”, després a l´hora de dinar, tothom a casa seva.

Aquestes sortides/trobades van molt bé perquè així ens veiem tots en un ambient més relaxat. Les families parlen i intercanvien experiències…i entre tots passem una molt bona estona !!

Resultado de imagen de imagenes primavera

Elmer l´elefant !!

El curs passat….
Avui els nens/es de la classe dels lleons, han començat a treballar el conte del Elmer, voleu saber de que va ??
L’Elmer era un elefant que vivia en un poble, ell era multicolor, en canvi tots els altres elefants eren de color gris. L’Elmer tot i ser molt estimat per tothom creu que es riuen d’ ell per ser diferent, així que decideix creuar la selva en busca de l’arbre de color elefant i així poder tenyir-se la pell. Una vegada haver aconseguit el seu objectiu tornà al seu poble on tots estaven tristos perquè havia marxat. Quan tornar al poble ningú s’adona que era l’Elmer aquell elefant de color gris, fins que una forta pluja fa que aquesta pintura desapareix-hi i torni a ser el d’abans. Llavors es quan es va donar comte que tots els seus amics se l’estimaven tal i com és i decideixen crear una festa anual; en aquest dia tots els elefants es disfressen de colors i l’Elmer de gris.
Podeu escoltar el conte fent un click al següent link.

Hervé Tullet

El curs passat….

“Los niños quieren saberlo todo y no tienen prejuicios. Son más pequeños y más abiertos. Todo es comprensible y es capaz de comunicarse para ellos con un amplio repertorio de herramientas. Todo lo que tienes que hacer es mostrar algo, para que sea el comienzo de algo nuevo “. Tullet

Avui els nens/es de la classe dels lleons han experimentat veient les obres de l´escriptor francès Hervé Tullet. S’han explicat contes màgics, amb forats per posar els ulls, amb colors que es fan amics, amb forats per posar dits que es transformen en titelles, contes que s’expliquen del dret i de l’inrevés… tot per abordar la creativitat, l’expressió i les emocions. Que bé que s´ho han passat !!