Sortida familiar !!

El curs passat…..

Com cada any per primavera, fem una sortida familiar !!! ahir diumenge, vàrem anar al Parc de les Morisques de Sant Quirze. Feia un dia espectacular, vàrem quedar a les 11:30h i entre tots vàrem fer un “vermutillo”, després a l´hora de dinar, tothom a casa seva.

Aquestes sortides/trobades van molt bé perquè així ens veiem tots en un ambient més relaxat. Les families parlen i intercanvien experiències…i entre tots passem una molt bona estona !!

Resultado de imagen de imagenes primavera

Contes Musicals ( un conte al sac )

El curs passat….

Avui hem fet una sessió per a tota l´escola de : Música i contes pels més menuts a càrrec de:  https://www.uncontealsac.com

Ha sigut molt divertit, la Mercè ens ha explicat un munt de contes i tb ens ha cantat moltes cançons !!

• Activitat: Projecte que pretén apropar la música i la lectura als infants més petits, d’una manera atractiva i engrescadora, molt pensada per aquestes edats tan primerenques. On l’objectiu principal és “gaudir” a través de la sensibilització musical i de les primeres lectures. El projecte ofereix unes sessions plenes d’estímuls, de noves experiències i  nous coneixements pels més menuts. 

• Objectius:

-      Amor i respecte cap a la música i els contes.

-      Potenciar la memòria.

-      Potenciar l’escolta atenta.

-      Treballar la relaxació.

-      Treballar l’audició.

-      Treballar a tres nivells molt importants: cerebral, emocional i de valors.

 

Taller de llum !!

El curs passat….

Avui la classe de les girafes han fet una sessió de llum i ombres genial !!!! la veritat és que la llum negra dóna molt de si…és espectacular no creieu ?? ho tornarem a fer, segur. A part hem pogut experimentar en unes taules de llum xulíssimes !!