Laboratoris

David Garcia és Mestre d’Educació Infantil, graduat de la segona promoció dels estudis d’UManresa-FUB. Des del gener de l’any 2016, és el responsable del Lab 0_6, un espai que treballa per la promoció i per l’acostament de la ciència als infants en les primeres etapes educatives i que funciona des de l’any 2016.És un espai de lliure elecció on els infants poden experimentar seguint els seus interessos, ple de propostes perquè hi interactuïn. Quan els nens hi arriben, els primers cinc minuts és una bogeria. Van a tot arreu i a provar-ho tot. Al cap de 5-10 minuts, troben el que els agrada més i comencen a explorar. Alguns són més tastaolletes i altres no es mouen de la proposta que més els ha agradat.
Dit això, mireu que bé que s´ho han passat els alumnes de la classe de les girafes i dels lleons !!!

Fem música amb els més menuts !!

La importància de la música a l’Etapa Infantil:

  • Sabem que els primers 5 anys són fonamentals per formar la personalitat d’un ésser humà. Despertar la sensibilitat i aprendre a descubrir el món intern i la creativitat a través de l’art és el millor camí. Alhora desenvolupar la relació afectiva amb l’entorn que l’envolta: companys, mestres, família.
  • La música és un mitjà indispensable per al desenvolupament intel·lectual, emocional i espiritual de qualsevol persona.
  • Segons Gardner, la música activa totes les intel·ligències: la lògica, la numèrica, l’emocional, la verbal, la lingüística i l’abstracta (aquesta última unida al moviment, s’incrementa).

El nostre hort

Mare meva….quin hort que tenim a l´escola !!! a que és bonic ??? en breu tindrem : tomàquets, pebrots vermells, carbassó, escaroles i enciam roure !!