Elmer l´elefant….

Avui els nens/es de la classe dels lleons, han començat a treballar el conte del Elmer, voleu saber de que va ??

L’Elmer era un elefant que vivia en un poble, ell era multicolor, en canvi tots els altres elefants eren de color gris. L’Elmer tot i ser molt estimat per tothom creu que es riuen d’ ell per ser diferent, així que decideix creuar la selva en busca de l’arbre de color elefant i així poder tenyir-se la pell. Una vegada haver aconseguit el seu objectiu tornà al seu poble on tots estaven tristos perquè havia marxat. Quan tornar al poble ningú s’adona que era l’Elmer aquell elefant de color gris, fins que una forta pluja fa que aquesta pintura desapareix-hi i torni a ser el d’abans. Llavors es quan es va donar compte que tots els seus amics se l’estimaven tal i com és i decideixen crear una festa anual; en aquest dia tots els elefants es disfressen de colors i l’Elmer de gris.

Los comentarios están cerrados.